Everyone wants a Pansy!

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av pansy - 8 mars 2009 20:28

Ja, det där med uppdatering har inte varit min höjdpunkt under senaste tiden, jag erkänner. Men jag kan förklara mig, till stor del. Sportlovet gick ut på att göra om rummet. Ny färg, nytt golv och så småningom nya möbler. Under tiden man försöker bli klar med rummet ska man hinna med skolan, det är problemet.

Rummet står just nu med en säng, kaninen, ett litet bord och en gammal lampa, och det är ju inte direkt så jag ska lämna det. Idag blev första dagen för Ikea, syftet var att hitta ett skrivbord. Ett skrivbord hittade vi, ett helt okej sådant. Att få in det i bilen var inte det lättaste, hade polisen vinkat in oss eller över huvud taget lagt märke till oss skulle det inte bli helt okej med tanke hur jag fick sitta där bak.

Vi kom hem, fick ut bordet igen, skulle sätta upp det i rummet och så upptäcker man att man fått fel bordsskiva. Jätte kul. Det blir till att åka tillbaka till Ikea för att se till att få rätt denna gång, men när det blir lär ju inte bli snart.


Det är hur som helst en del av min förklaring. Jag kan inte sätta upp ett skrivbord utan ett skrivbord praktiskt taget. Utan skrivbordet kan jag inte sätta upp min dator och utan min dator finns det inga bilder. Bilder är i princip grejen med en blogg vad jag anser.


Grejen var att jag inte är borta ännu igen, jag har bara lite krixkrux att fixa innan det kan bli mer lamt skrivande.

Ovido - Quiz & Flashcards